top of page
communication.jpg

Hvorfor velge Nett Link

Pris.

Nett Link vil kunne tilby konkurransedyktige priser og vi mener vi er blant markedets rimeligste leverandør på de produkter og tjenestene vi tilbyr.

Kvalitet.

Nett Link bestreber seg på å levere førsteklasses arbeid. Enten vi utfører egne oppdrag eller videreformidler arbeids-personell, så skal du som kunde være trygg på å få utført ett kvalitetsmessig fagarbeid. 

Vi leverer kvalitetsprodukter fra kjente produsenter og bruker bare godkjent materiell.

Kompetanse.

Nett Link har den nødvendige kompetansen for å utføre de oppdrag vi blir satt til å gjøre. Våre ansatte er fag-utlærte og har mange års erfaring fra distriktet både innen elektro og svakstrøm. Der vi ikke selv har den nødvendige kompetansen, støtter vi oss til våre samarbeidspartnere, slik at du som kunde ikke blir skadelidende.

Service.

Hva er service?

Som kunde forventer vi at du får de svar og den oppfølging som er nødvendig for de tjenester og produkter vi leverer. Ikke bare skal kvaliteten på produktene holde en god standard, men også den oppfølging og brukeropplæring som er nødvendig for at du som kunde skal kunne bruke løsningene på en enkel måte i hverdagen.

bottom of page