top of page

Elektro

Nett Link tilbyr utleie av fagpersonell innen elektro og vi har mange års erfaring der vi har samarbeidet med mange lokale bedrifter. 

Her er noen av de prosjektene vi har deltatt i:

Lysfix AS:

I 2018/2019 er Nett Link underleverandør for Lysfix AS der vi bistår med drift og vedlikehold av gatebelysning i Stavanger, Sandnes, Randaberg og Gjesdal.

Arbeidet består i reparasjoner av eksisterende lys systemer samt 

utskifting til nye LED armaturer.

Datelsi/YIT:

Mediehuset- Stavanger Aftenbladet: Nett Link var her en underleverandør og ble her innleid for etablering av svakstrømsinstallasjonen i forbindelse med nytt mediehus som huser blant annet Stavanger Aftenblad.

Total E&P - Dusavik: Her etablerte vi nytt datanettverk (Kat.6A) som en underleverandør i forbindelse med rehabilitering av kontorene til Total i Dusavik/Stavanger.

Trim Towers /Elexia treningssenter- Sandnes: Her hadde vi ansvaret for data installasjonen.

Miljø Elektro AS:

Nav- Sandnes: Elektro/data installasjon

Riska ungdomsskole- Hommersåk: Nett Link deltok her i elektro installasjonen i forbindelse med rehabiliteringen av Riska Ungdomsskole. 

Rygg Maskin: Elektro/data installasjon.

Norsk Fiberoptikk:

Altibox: Vi hadde ett engasjement for Norsk Fiberoptikk i ca 2 år der vi etablerte fiber installasjonen for hjemmesentralen til Altibox for privat husstander, samt at vi håndterte selv etablering, oppsett og konfigurering av interne datanett for de enkelte kunder (TV/Data).

APIS Elektro:

Ådneram hyttegrend: Vi var her innleid og deltok i elektro installasjonen på Ådneram hyttefelt. Arbeidet var ordinært elektro installasjon, datanett og alarmsystemer.

Andre prosjekter:

Bredbånd installasjon – Espeland, Hovland.

Telenor - Synergi

Diverse barnehager – Sandnes, Gjesdal og Sola kommune.

Privat kunder – data nett og parabol.

bottom of page